Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Figa- škodljivec - figova muha
-
- Kraj: Domžale
Moja figa letos preseneča na polno, saj je prvi rod še gor in to lep, krepak. Do zdaj sem mislil in očitno narobe opažal, da jih dol vrže par hladnih in deževnih dni, a tega je bilo obilo. No, mogoče je pa od vsega hudega tako utrjena
Čeprav: vreme moti predvsem mene, rastje v vrtu meni POVSEM drugače...
Čeprav: vreme moti predvsem mene, rastje v vrtu meni POVSEM drugače...
Haha, imamo nekaj v tem stilu, Belokranjci pa res
Moja figa, pojma nimam kake sorte, menda prvič (še) ni odvrgla nobenega rodu. Prvi je zdaj v velikosti zrelih fig, a povsem zelen in trd. Ga pa drugi, mogoče tudi tretji, intenzivno dohitevata in predvidevam, da čez kak mesec razlike med njimi ne bo več. Res mi je zanimiva ta posebnost fige, rodnost pa sploh.
Ve kdo, kako dobit rastlino iz semena? Samo vprašam, ker potaknjenci rules...
Moja figa, pojma nimam kake sorte, menda prvič (še) ni odvrgla nobenega rodu. Prvi je zdaj v velikosti zrelih fig, a povsem zelen in trd. Ga pa drugi, mogoče tudi tretji, intenzivno dohitevata in predvidevam, da čez kak mesec razlike med njimi ne bo več. Res mi je zanimiva ta posebnost fige, rodnost pa sploh.
Ve kdo, kako dobit rastlino iz semena? Samo vprašam, ker potaknjenci rules...