Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mali rožni vrt

Moderator: Melona

Odgovori
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Ne, Isaan, nisem želela. Tudi ena tv voditeljica me je nekaj spraševala, če lahko pride s svojo ekipo, pa sem že takoj na začetku odklonila.
Že tako je na sosednjem travniku, ki meji na našo hišo, spomladi vse pohojeno ob naši ograji, res si ne želim ljudi okoli.
Če je komu namenjeno, me bo že našel, še nobenemu resnemu ljubitelju nisem odklonila obiska._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Se mi je zdelo, da so se mediji že morali kaj zanimati za tole lepoto. Očitno je tvoj rožnik, tudi brez medijev znan, če hodijo kukat izza ograje. To pa verjamem, da zna biti zelo nadležno.

Zadnji stavek si bom zapomnila Smile
Garden-ja

Po moje so bolj naključni sprehajalci. Ne verjamem, da je znan zunaj foruma in po pravici povedano mi je tudi tako prav. Wink_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Garden-ja, sem radovedna kako se razvija tvoja mala vrtnica z variegata listi. Podobno sem zasledila v Loubertovem katalogu- botanična, R. wichura follis variegata, nizka , enojen belo roza cvetek. Res sem firbčna.
Garden-ja

Doli, žal je ni več, jo je vzela vročina. Pa sem jo zalivala.
Bila je zelo občutljiva, držala sem jo v senci, ker je na soncu izgubila variegata liste._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
doli

Tako je to, marsikaj nam pri teh visokih temperaturah poleti ne bo preživelo. Škoda, bila je nekaj posebnega, če je bila ta, botanična.
Garden-ja

Tole obljubljam že nekaj časa.

Fotografirano dobro uro nazaj že z luno na nebu - takole izgleda Crepuscule letos že od septembra dalje in verjamem, da bo v polnem cvetu še veliko časa.

_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
doli

Res krasna!
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Prelepa!
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Čudovita,kaj sem ti fouš za tako lepoto decembra Laughing .Hvala,ker to deliš z nami klanjam se ._________________LP
E.
Odgovori