Jež - Erinaceus
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Ali jež, če se mu nastavi mačje brikete, poje do čistega ali pusti malo drobno razjedenih? Zadnje čase namreč opažam, da nekaj papca brikete, ki so nastavljeni zunaj v tunelu. Včasih prevrne "inštalacijo", ki mravljam preprečuje dostop do briketov, včasih poje do čistega, drugič pa ostanejo drobni razjedeni ostanki. Na take ostanke sem pred leti občasno naletela tudi v pasji posodi. Takrat je jež prezimoval pod pasjo uto.
Podgane ali miši vem da niso, te cele brikete odnašajo v svoj brlog (nočni posnetki s kamero). Upam, da je jež.
Podgane ali miši vem da niso, te cele brikete odnašajo v svoj brlog (nočni posnetki s kamero). Upam, da je jež.
- Seasmoon
- Kraj: Obala
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
- Kraj: Radegunda, Golte
-
- Kraj: Žiri-NM
super
razmišljam, da bi naselila ježe na mojo parcelo, le vem še ne, kam.
kako naselila? ponoči sem letos dva zasledila, ko sem se vozila. me je zamikalo, da v škatlo in na parcelo z njim, ampak moram preštudirati prostor, veje, seno, hrano sem že kupila za mačka, ki mu nastavljam brikete, eden črnobel prihaja, ga vidim in tudi njegove iztrebke._________________Lp, Živa
razmišljam, da bi naselila ježe na mojo parcelo, le vem še ne, kam.
kako naselila? ponoči sem letos dva zasledila, ko sem se vozila. me je zamikalo, da v škatlo in na parcelo z njim, ampak moram preštudirati prostor, veje, seno, hrano sem že kupila za mačka, ki mu nastavljam brikete, eden črnobel prihaja, ga vidim in tudi njegove iztrebke._________________Lp, Živa