Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Hibiscus rosa sinensis - kitajski hibiskus
Ravno to - sigurno mu nekaj manjka. Sem enkrat nekje prebral, da dobijo uši, ko je v stresu in da potem lahko same izginejo, ko začne rasti v njemu ugodnih razmerah. Letos je prvič dobil tak napad. Trenutno ni več takega posipa z njimi, če se vrnejo, bomo pa presajali. Je meni najljubši, ker je prvi, vzgojen iz potaknjenca in res trpežen in hvaležen, tudi najbolje preživi zimo.
No, hibiskus, o katerem je zgoraj govora je zdaj super. Slikca:
Zacvetel je pred dvema tednoma en nov, ki sem ga vzgojil iz potaknjenca. Dala mi ga je ena gospa. Oba sva ga kupila v Hoferju, le da je bil moj tak roza polnjen, kot ga že mam, njen pa tak, čisto bel, z oranžnimi prašnicami. Moral sem ga imet .
Zacvetel je pred dvema tednoma en nov, ki sem ga vzgojil iz potaknjenca. Dala mi ga je ena gospa. Oba sva ga kupila v Hoferju, le da je bil moj tak roza polnjen, kot ga že mam, njen pa tak, čisto bel, z oranžnimi prašnicami. Moral sem ga imet .
sonceluna, če bi imela takega, kot je na muhini fotki, lahko pri meni dobiš potaknjencev, kolikor hočeš. Naš hibiskus je orjak, vsak dan od junija do zdaj je imel (razen zadnjih dni) po 10 do 25 cvetov, res. Preden bo šel na zimovanje, mu bom morala porezati vrhove, sicer ne bo šel v kletno sobo.
Takle mamo, kaj čmo.
Takle mamo, kaj čmo.