Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Žlahtnjenje vrtnic in sejanci

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Poezija
, naj ti še na Gartlcu čestitam za knjigo! Veselim se je. Ne vem pa ali imaš poleg svojega profila še kakšno FB stran, kjer se lahko spremlja tvoje delo z vrtnicami.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Hvala. Very Happy

Povezava na novo FB stran knjige:

https://www.facebook.com/poezija.priroda_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Čestitam ti tudi jaz, Poezija. Velik dosežek.
Poezija

Hvala Doli, lepo kontaktirati z vsako izmed vas, s katerimi smo delile to čudovito zgodbo, posuto z vrtnicami. Hvaležna tudi forumu, za ta prostor, na kateremu smo izlivali vse svoje občutke. HVALA. srce_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Poezija prejmi čestitke tudi z moje strani.res si vzor in pogum za marskatero izmed nas.Čestitam very happy klanjam se ._________________LP
E.
Poezija

Hvala Geisha, tudi tebi ne zmanjka poguma in si zelo ustvarjalna. Very Happy Sedaj sem prišla do osebe, ki ima take redke vrtnice, tako lepe, da ti sapo vzame. Nabavlja povsod po svetu. Dragulji. In ko pomislim, kako bi jaz lahko imela take redkosti...ampak saj veš, že svojih bom imela kar dosti. Very Happy_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Odgovori