Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moji lumpi

crtj-admin
Site Admin

Moji lumpi

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Ker so mi pomembnejši od vrta, bom začela s temo o njih:
Šefica dvorišča ...

... pa mavrični izbor vseh tistih, ki jo navadno jezijo:

Da pa ne zaidem čisto stran od rastlin: vzgoja paradižnika se začne s sejanci, za katere je potrebno res budno oko vrtnarja ...
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Ta zadnji dve sta pa res hudi! Bejž paradajz, to je moj plac Wink Laughing Laughing .
Mesecnik

Odgovor Napisal/-a Mesecnik »

Sem najprej mislila, da si tudi moja dva slikala. Pa je nekaj manjkalo. Hudicki v oceh. Wink
Ni kaj bolj sproscujocega kot videti macko, ki spi. Cudoviti so in kuzika tudi._________________Two roads diverged in a wood,
and I took the one less traveled.
--Robert Frost
pika

Mesečnik, hudičke v očeh so ostali že prerasli, enoletni črni vragec jih pa ima, da je joj, samo se ne vidi na sliki Smile
Mesecnik

Odgovor Napisal/-a Mesecnik »

Very Happy potem nimam samo jaz take srece. Ko se Silvija in Piko razigrata, je kot bi tajfun udaril. Pa sta ze eno leto Confused_________________Two roads diverged in a wood,
and I took the one less traveled.
--Robert Frost
pika

muha je napisal/a:
Ta zadnji dve sta pa res hudi! Bejž paradajz, to je moj plac Wink Laughing Laughing .

Na okenski polici je pozimi ptičja hiška in promet kot na avtocesti. Se je parkrat zgodilo, da so mački v naglici kar na sejančke skočili, pa sem raje zraven postavila sušilo za perilo in rastline gor, pa je bil mir Smile
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Pika, krasni so ti tvoji mačji repi!_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Nadina

Odgovor Napisal/-a Nadina »

Uf, kaki lepotci so tile tvoji štirinožci!

In ja, gužva skoraj taka kot pri nas, he he
pika

Pa ni nikoli preveč, a ne?
Odgovori