Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2013
-
- Site Admin
Paradižnik 2013
(Prenos iz arhiva)
Malo mi je že dolgčas po klepetu o paradižnikih in ostali zelenjavi. Kako vam uspevajo paradižniki? MFranc, pozdravljen na tem forumu. Boš ti prvi prilepil sliko svojega zrelega paradižnika? Ali pa mogoče Nadina?
Včeraj sem opazila, da Stupice, sejana 8. februarja, končno rdeči. Imam dve sadiki, eno v rastlinjaku, eno na vrtu. Nenavadno pa je, da rdeči tista na vrtu, v rastlinjaku so pa sami zeleni plodovi.
Ostali paradižniki, sejani 15.3., so še vedno majhni, tisti v rastlinjaku pa lepo rastejo.Nazadnje urejal/a Plamenka 08 Mar 2019 21:08; skupaj popravljeno 2 krat
Včeraj sem opazila, da Stupice, sejana 8. februarja, končno rdeči. Imam dve sadiki, eno v rastlinjaku, eno na vrtu. Nenavadno pa je, da rdeči tista na vrtu, v rastlinjaku so pa sami zeleni plodovi.
Ostali paradižniki, sejani 15.3., so še vedno majhni, tisti v rastlinjaku pa lepo rastejo.Nazadnje urejal/a Plamenka 08 Mar 2019 21:08; skupaj popravljeno 2 krat
Plamenka je napisal/a: |
Malo mi je že dolgčas po klepetu o paradižnikih in ostali zelenjavi. Kako vam uspevajo paradižniki? MFranc, pozdravljen na tem forumu. Boš ti prvi prilepil sliko svojega zrelega paradižnika? Ali pa mogoče Nadina? Včeraj sem opazila, da Stupice, sejana 8. februarja, končno rdeči. Imam dve sadiki, eno v rastlinjaku, eno na vrtu. Nenavadno pa je, da rdeči tista na vrtu, v rastlinjaku so pa sami zeleni plodovi. Ostali paradižniki, sejani 15.3., so še vedno majhni, tisti v rastlinjaku pa lepo rastejo. |
Hojla, paradižnikarice in paradajzevci
Plamenka , naš edini je že pokojni, smo ga celo primerjali z Luštom ... .
Danes podiram tunele in si bom od blizu ogledal Lime Green. Drugače pa skrajni čas tale otoplitev; za preživetje plodovk .
LP_________________mfranc
Jaz pa iščem našega mfranca med prišleki in glej ga no - direkt med paradižnike.
Franci te bom, kar tule pozdravila
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha
Zdaj nam bodo paradižniki prav gotovo še hitreje zoreli.
Franci te bom, kar tule pozdravila
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha
Zdaj nam bodo paradižniki prav gotovo še hitreje zoreli.