Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kdo jo pozna ?
No, pa bi še jaz prosil za pomoč!
Pomladi sem dobil od enega forumaša sadikco nečesa..
No tedaj sem vedel kaj je...
Postavil sem v senco pod lesko na grunti.
Vse ostalo sem posadil tole pa se mi je skrilo v travi.
Včeraj pa sem čisto slučajno odkril.
Presadil sem v večji lonec - koščice ni bilo...
Po vsej verjetnosti je sadna vrsta????
Hvala za pomoč!_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Pomladi sem dobil od enega forumaša sadikco nečesa..
No tedaj sem vedel kaj je...
Postavil sem v senco pod lesko na grunti.
Vse ostalo sem posadil tole pa se mi je skrilo v travi.
Včeraj pa sem čisto slučajno odkril.
Presadil sem v večji lonec - koščice ni bilo...
Po vsej verjetnosti je sadna vrsta????
Hvala za pomoč!_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Optimist, pri meni raste kot lepa okrasna zimzelena grmovnica, po okrasnih lastnostih nekje med pušpanom in lovorikovcem. Raste hitrje od pušpana a počasneje od lovorikovca, lepo jo je moč oblikovati. Če jo boš pustil v loncu, jo lahko oblikuješ tudi v drevesce s kroglasto krošnjo, kakršnih sem svojčas kar nekaj videvala na Obali. Steblo guliš toliko časa in tako visoko, kot ti paše, krošnjo pa sproti oblikovno strižeš.
Za prehranjevalne namene po moje ni uporabna. Naša domača trdoleska je v celoti strupena in če se ne motim je z japonsko isto.
Za prehranjevalne namene po moje ni uporabna. Naša domača trdoleska je v celoti strupena in če se ne motim je z japonsko isto.