Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Katere so vrtnice - hibridne čajevke - oranžnih barv

Moderator: Melona

Rak

Odgovor Napisal/-a Rak »

Sončna, hvala tudi za tvoje mnenje. Danes sem šel na oglede v OBI in Merkur v Kranju, a letošnje pošiljke še nikjer niso prejeli. napovedujejo jo v naslednjem tednu. Bo potrebno še malo potrpljenja Laughing
Rak

Odgovor Napisal/-a Rak »

No, ta teden sem naletel v Merkurju Brežice na eno od oranževk z imenom Sultane, dobavitelj iz Madžarske. Sem jo kar kupil in posadil. Zanima me, če jo kdo pozna ter kako se "obnaša"
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Orhy, ti pa vse najdeš Laughing !_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Rak

Odgovor Napisal/-a Rak »

Orchy.... Very Happy
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Katera od teh pa je?
Verjetno Meillandova?_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Rak

Odgovor Napisal/-a Rak »

Garden-ja, komu si naslovila vprašanje? Confused
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Nate, me je zanimalo, če si svojo prepoznal v kateri od teh na HMF._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Rak

Odgovor Napisal/-a Rak »

Nisem čisto siguren, ji je podobna, a bom natančneje pogledal sliko na spremnem kartonu, ko grem spet na vikend.
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

Živjo! Kaj pa pravite na Mercedes?=)

Spomladi smo posadili marelično na steblu in jo je veter polomil, mam si pa res želi ene s tako barvo. Najraje seveda hibridno čajevko (če sem se prav izobrazil) in eno tako imajo zdaj v Bauhausu - Mercedes. Majo v Kalii Westerland, ampak je baje grmovnica, torej daleč prevelika, drugega pa nisem našel...

Kakšen komentar prosim Rolling Eyes ?
Odgovori