Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Izmenjava cepičev
Glede na tako veliko debato o tej CARMEN in , ker moja najdražja obožuje češnje (imela pa je 28. rojstni dan sem naredil prijetno s koristnim. Za darilo sem, ji kupil češnjo. V trgovini sem se zagrebel za večji primerek. Tako bo nekaj malega cepičev avgusta na razpolago.
Sedaj je komaj posajena in upam, da se bo dobro ukoreninila.
_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
Sedaj je komaj posajena in upam, da se bo dobro ukoreninila.
_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
Zanimivo
najprej sela štala o cepičih, kje in kako do njih..ko jih pa ponudim pa ne duha ne sluha o kandidatu za cepiče. No če kdo misli, da še ni prepozno naj me kontaktira najbolje na gsm
lp_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
najprej sela štala o cepičih, kje in kako do njih..ko jih pa ponudim pa ne duha ne sluha o kandidatu za cepiče. No če kdo misli, da še ni prepozno naj me kontaktira najbolje na gsm
lp_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
Furman je napisal/a: |
Zanimivo najprej sela štala o cepičih, kje in kako do njih..ko jih pa ponudim pa ne duha ne sluha o kandidatu za cepiče. No če kdo misli, da še ni prepozno naj me kontaktira najbolje na gsm lp |
Furman- nerad delim nasvete,pa vseeno. A ne bi bilo bolje da razmisliš o vzgoji oziroma obliki krošnje. Potem se šele odločiš.
Drugo: Ne pripusti nobenega poleg s škarjami.Osebno sem videl kaj včasih pomeni dobrota. Kolegu je napravil oče zimsko rez na novitetah "stebričastega sadja", pa se prikaže po predhodni domeni za par dni en "FORUMAŠ".--in kaj si poreže dol iz različnih sadik? Tiste poganjke,kateri so bile namenjeni za vzgojno rast.Zaradi hitrosti reza,je odpadlo vsako reagiranje, pa tudi moja oddaljenost nekaj metrov.Naslednji dan pa moja šola donatorju in odgovor: "Ja, kaj mu čem".
Sicer ima vedno lastnik besedo, če je ne pogoltne.
Se opravičujem ,če se kdo vidi v tej zgodbi, zamera gor ali dol.
lp. Vinkoz
vinko ja tudi taki smo,žal je bolje, da kar lastni nareže cepiče bo najmanj hude krvi.. če pa reže kdo drug je pa lepo lastnika vprašat ali lahko tole vejo odreže?
No ja sem odrezal dve vejici in ju cepil na enega divjaka in na višnjo pa bomo videli, če bo kaj sreče.._________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
No ja sem odrezal dve vejici in ju cepil na enega divjaka in na višnjo pa bomo videli, če bo kaj sreče.._________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši