Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kaj sejati/saditi konec jeseni?

crtj-admin
Site Admin

Kaj sejati/saditi konec jeseni?

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

Živjo!

Ustvarjam nov vrt, pa me zanima, kaj lahko zdaj posadim ali celo posejem? Trajnice se pač še lahko presaja, pa sadi okrasne čebulice, kaj pa kakšne vrtnine? Sadike ali semena? Vem za česen edino...
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Posadiš česen, čebulo, za kaj drugega je po moje prepozno. No, morda kaj za zeleno gnojenje, to bi še najbrž vzklilo. Sploh kaj, kar je prezimno.
Komaj čakaš, kaj? Wink
Irenca

Odgovor Napisal/-a Irenca »

Kaj pa solata? Tašča mi je včeraj razlagala, da bo te dni posadila sadike solate. Pravi, da je zimska solata in da bo zgodaj spomladi za jest.
Pa motovilec je posejala danes, se mi zdi.
Sama pa ne vem kaj dosti o tem Wink
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

Moj proračun je zelo omejen, zato kupoval ne bi, če ni treba, zato tdi zeleno gnojenje ne bo šlo. Po mojem bom dal le zastirko - slamo, da malo preperi...

A čebulo se tudi zdaj da kupit kot čebulčke za sajenje? Doma smo to zmeraj spomladi...

In ja, metuljc, grozno je tole čakat. Nimam v Lj česna ali drugh čebulic in ne morem ničesar dat v zemljo. Težko je... Wink Drug teden pa akcija!
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Ja, čebulček se dobi, vsaj kake 3 sorte.
Saj bo, saj bo, samo vikend je še vmes. Pa nekaj dežnik dežja.
Odgovori