Ko bo forma na vrhuncu, pa vas vabim še v mojo koruzo (samo nekaj ha), da bomo manj zastrupljali okolje._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Če lahko predlagam eko način? Franc in Liza . Pulita plevel s koreninami in sta zelo natančna, samo sta trenutno prezaposlena doma _________________Two roads diverged in a wood, and I took the one less traveled. --Robert Frost
hja, ves kak je.....tlakovcev ne pulita , tu pa je to edina zahteva Trenutno v veselje mojih domacih zracita zelenico....meceta ven regrat in mah Gensko pa nista spremenjena _________________Two roads diverged in a wood, and I took the one less traveled. --Robert Frost
Ne mores imet jajc in palacink .... Drugace se pa temu rece strokovno : nagazno razmazne mine Meni trenutno cistita rob gramoznega dovoza in posamezne sope trave, ki pozenejo vmes. Je pa res, da trava ob dovozu raste kot nora....pa sem spet pri prvem stavku _________________Two roads diverged in a wood, and I took the one less traveled. --Robert Frost