Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Tole pa je?

Odgovori
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

mfranc, to sem precej siguren, da je peresničar, Pterophorus, ena skupina metuljev. nimam pojma, kateri bi bil. Tukaj...
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Najbrž Emmelina monodactyla. Tudi sama sem jih že opazila.
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Greeny, hvala za rešitev - kaj vse frči okrog nas Rolling Eyes Wink .

Verjetno je Emmelina monodactyla
http://b.rgbimg.com/cache1sLnfi/users/g/ge/gesinek/600/nBW6Tiw.jpg

Se mi je zdelo, da ima samo dva para nog Embarassed , pa vidim iz slik, da drži tretji par tesno ob trupu.

LP_________________mfranc
squeeze

Odgovor Napisal/-a squeeze »

Marjeta

Odgovor Napisal/-a Marjeta »

Tale mi buri domišljijo. Najdeno v vrtu med štihanjem. Morda kdo ve, kaj je to?

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Ja, tudi pri meni se najde kakšen. Ga lepo položim nazaj nazaj in previdno zasujem. Kdo pa je, in kakšen "značaj" ima, pa ne vem Embarassed_________________naredimo svet lepši
Cmru

Odgovor Napisal/-a Cmru »

Bolj ga gledam, bolj mi deluje kot križanec med tankom in podmornico Very Happy_________________Dies diem docet
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Po mojem pa se bo preobrazil v Boing Laughing_________________naredimo svet lepši
Marjeta

Odgovor Napisal/-a Marjeta »

Very Happy Very Happy Very Happy
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Ličinka enega od mrežekrilcev (Neuroptera), bi rekla. Se mi zdi, da smo enkrat o njej že razpravljali.
Odgovori