Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
ojej, sem šele danes videla to temo, včeraj sem se vrnila iz morja. Pa tako bi imela Rambling Rectorja... _________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Tanja TT ali je glede tega naročila kaj novic, kdaj naj bi vrtnice prispele v Slovenijo? Zaradi lukenj sprašujem, da ne bi skopala kakšno preveč slučajno
Joj, pa res, tudi mojega emila ni več ,počakala bom še ta teden, potem pa napisala kakšen mail, da vidimo kdaj, vsaj približno,lahko pričakujemo pošiljko