Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Zanimive akcijske ponudbe

Odgovori
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Optimist si pa res pravi kavalir objem - tole pa je res lepo! pozdrav_________________
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Optimist, najlepša hvala, da si se tako potrudil.
Medtem sem našla ugodno rešitev: v centru so mi dali št. šefice in po dolgih poskusih sem vzpostavila stik. Kakšen hec! Gospa pride pred Vsemi svetimi v Poljćane in mi jih pripelje tja, to je meni zelo blizu za prevzem. Imajo 4 razline sorte, meni bo dala dve najzgodnejši, cena je nekaj centov ćez 10 evrov za sadiko. (jaz tako nimam pojma o sortah, rada bi jo pa imela, imam že limono, ki lepo rodi)
Tako, beseda ni konj in našla sem doro rešitev! Hvala še enkrat za trud, Optimist, pa tudi nsns za pripravljenost pomagati. lp Laughing )_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Evo, ko se potrdi rek, da lepa beseda lepo mesto najde. Super, stara postaja!
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Ok, mi lahko daš kak kontaktod te gospe, da se jaz rezerviram (lahko na zs)_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
stara postaja

Poglej zs, lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
stara postaja

Ptćka mi je povedala, da je stekla cela akcija "pomagajmo". Hvala vsem "vpletenim": v prvi vrsti Optimistu, ki je glavni "krivec", da sem si vtepla v glavo to mandarino, nsns, orhy(me je prehitela s pohvalo optimista), bobolino, slutim, da je imela prste vmes tudi metuljc. Torej vsem imenovanim in tistim, za katere morda niti ne vem, en velik Boglonaj! Res ste neverjetni, kar slabo vest imam, da pravzaprav nimate nić od mene Embarassed !
"Vem, da danes bo srećen dan..." pa še res je.
P.s. nekaj ćasa boste prenašali te "mekane" ć, mi je odpovedala prava tipka. Pri meni je vse nepopolno!_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Very Happy super ste srčki victory
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

stara postaja je napisal/a:

P.s. Pri meni je vse nepopolno!
V družbi sebi enakih se najbolje počutimo palec gor Very Happy .
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

http://www.gorenje.si/ste_za_akcijo/prepustite-se-strahu-tu-je-noc-carovnic?c=423353_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Taistega sem pred slabim mesecem kot zadnjo zalogo v Big Bengu dobila za slabih 40 € Surprised . Preizkusila sem ga in mi je zelo všeč, sploh, ker ima motorček spodaj, topel zrak se dviga proti vrhu in zato smatram, da je malček bolj učinkovit od onih, ki imajo motor na vrhu.
Odgovori