Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Dahlia - dalija, regina

Odgovori
crtj-admin
Site Admin

Dahlia - dalija, regina

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

OPIS
silva30

Odgovor Napisal/-a silva30 »

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji
silva30

Odgovor Napisal/-a silva30 »

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Še moje ...
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Prvi letošnji cvetovi. Embarassed Kljub potresanju s Ferramolom so jo letos nekajkrat pojedli polži, vendar je vztrajno znova odganjala in zdaj me je razveselila s 3 cvetovi. Naslednje leto bom gomolje raje posadila v lonec.

Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Mrcine grde polžje, da so te za vse poletje prikrajšale za tole lepoto Twisted Evil Twisted Evil .
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

Če se bom spomnil v Lj nalžiti sliko, od originalnilist (se mi zdi Embarassed ), ki sem jih dobil spomladi so bile ENKRATNE! Vse skupaj je bil en velik grm, obilje zelo raznolikih cvetov in to res lepo obdobje, prva začela in držala vse do konca.

Dalije, ki jih imamo od prej so pa vsako leto slabše, s tem vidim, da verjetno res sajenje vsako leto na isto mesto - ne valja. Še nikjer se mi zdi to ni tako očitno, dalije so pa že dve leti precej nižje, kot bi ˝morale˝ biti, pa cveteti začnejo precej pozneje, letos nekatere sploh niso odprle prvih cvetov!
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

greeny, imam podobno izkušnjo. Takoj, ko smo se preselili v hišo, sem obrobke zasadila z nizkimi dalijami, vzgojenimi iz kupljenega semena. Prva leta so bile enkratne, potem sem pa za dopolnitev prinesla nekaj sadik s polnjenimi cvetovi iz Arboretuma VP. Od takrat naprej so mi pričele vse obolevati. Namesto gostih grmičkov so bile ogolele veje brez listov, cvetovi pa zakrneli. Najprej sem dolžila deževno poletje, ko se je pa to ponavljalo dve leti zapored, sem se s teškim srcem poslovila od njih.
Odgovori