Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kodrolistni ohrovt - Brassica oleracea Acephala

crtj-admin
Site Admin

Kodrolistni ohrovt - Brassica oleracea Acephala

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Zelo lepa rastlina, posadila sem ga na cvetlični del vrta, pa mi ni žal, res lepo izstopa, pa še užiten je, ampak mi ga je škoda trgat. Posamezne liste sem uporabila samo enkrat kot posodice za namaze.

bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Jaz imam kar nekaj rastlin, okusni listi so. Čakam, da ga dobi mraz, in potem vidim, kako se je okus spremenil._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
pika

Po moje je isto kot pri brstičnem, meni se ni zdel dosti drugačen, mogoče samo malenkost boljši.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Pika, še mene si navdušila za naslednje leto.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Če mu spomladi odrežete vrh, rastejo stranski poganjki, imam ga že 2. leto in ima prav lepe stranske rozete. Bi pa imela prihodnje leto tudi vijoličnega.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Muha, če rabiš kako rastlino, da si osmukaš liste, dobiš, ker meni je toliko preveč._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
pika

metuljc, ti bom poslala par semen poleg paprike, mislim, da jih še imam nekaj.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

O, hvala, pika, bom vesela.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Pika, a je iz estonskega semena? Kako visoko zraste?

bobolino: še bolj kot za v lonec, bi ga rada za okras, da z njim nadomestim okrasno zelje.
Odgovori