Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Predavanje štirih žlahtniteljev

Moderator: Melona

doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Gledam fotografijo, sorodna žlahtnitelja, nežna in jaz sem vsa raznežena in vesela zate.
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Hm, Poezija, saj prav pašeta skupaj. Very Happy
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Zares, oba imata isti nežni zasanjani izraz. sestra in brat v duhu. Ni čudno, da vaju imajo vrtnice rade Smile.

Poezija, če bo šlo tako naprej, boš kmalu tudi ti sedela za predavateljsko mizo poklon . V sanjah že vidim prizorišče nekje v našem Primorju Very Happy .
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Dekleti, hvala za tole predstavitev dogodka. Prav uživala sem v branju vajinih zapisov. Še dobro Garden-ja, da si zapisala, da so predavali v italijanščini oz. francoščini, ki jih ne razumem. Drugače bi bila tudi jaz precej nevoščljiva, da nisem bila tam. Tako pa najbrž ni bilo tako velike škode, saj ne bi prav dosti razumela. Wink

Ja, taki dogodki so kot smetana na sladici, dodajo tisti posebni čar vsemu, kar nas veže na vrtnice. Vsak, ki kaj takega doživi, je potem le še bolj povezan z njimi..._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Punce šele, ko preberem kakšen tak prispevek, se zavem kako globoko ste nekatere v svetu vrtnic. Hvala, ker si vzamete čas in to delite z nami, še posebej pa, da ne skrivate svojega znanja in ga nesebično delite med ostale, ki smo daleč zadaj, ampak s pridom uporabljamo vaše napotke ...
mamy

Odgovor Napisal/-a mamy »

Eden najboljših zapisov, hvala, punce!
Sedaj vem, od kje ta "Chew..." Warnerjeve vrtnice pokajo od zdravja in od lepote! Favoritke g. Petroviča.
Odgovori