Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Sedum maximum in sorodne vrste - hermelika

stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Metuljc, z veseljem. Sicer pa, ali te pot nič ne zanese proti vzhodu? Če ne prej, jih najdeš pred pragom, ko se podam na Kopitnik! Laughing_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

O, me bo zanesla pot, je mama pred časom v bolnici se slučajno našla s soimenjakinjo (v imenu in priimku, pa še v žlahti sta, sta ugotovili), je napovedan obisk, tam nekje v tvojih krajih, čez kak mesec dni.
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

To me pa veseli!_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
magnolija

Odgovor Napisal/-a magnolija »

Rdeča hermelika jeseni

Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Tale letos je dokaj pozna. Ne vem zakaj. Šele sedaj se je počasi začela barvati.

magnolija

Odgovor Napisal/-a magnolija »

Taka je moja, najprej roza, potem postane rdeča. Vedno cveti v tem času._________________http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
(klik na črno polje)

Lp Magnolija
mihec87

Odgovor Napisal/-a mihec87 »

Iščem Sedum maximum oz "tapravo" zdravilno hermeliko če ima gdo kak potaknjenc ipd.. bi bil zelo vesel.. Kaj več po ZS.

Hvala..
Odgovori