Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Pa tudi,če bo kakšna manj,saj zdaj imamo tebe,kjer lahko hitro dobimo nadomestilo
Tako hitro spet ne bo - na tiste, ki jih nimam doma v loncih, bomo morali počakati kar na drugo leto jeseni. Saj če jih sedaj nima, jih tudi spomladi ne bo imel
Betka, moje sadike so od spomladi, tako da o svojih izkušnjah glede pocvitanja Marie de Blois ne morem nič reči.
Ja, on je kopiral opise s strani HelpMeFind. Sem malo pobrskala še po drugih straneh in eni pravijo, da pocvita, eni pa da ne.
Tu je še seznam sort, ki so bile uničene in jih ne bo: Baron Girod de L’Ain Commandant Beaurepaire COMTESSE DE LACEPEDE Cornelia Ferdinand Pichard Gloire de Dijon Hansa Henry Hudson James Veitch Louis XIV Madame d’Hebray Mme. Edouard Herriot Mme.jules graveraux ORATAM Paul's Scarlet Climber RUSKIN SOMBREUIL
Ti dve sta bili uničeni delno, zato bom dobila samo po 1 kom vsake (dobi jo tisti, ki je prvi naročil): Ohl - dobi jo tjesih Comtesse Cecile De Chabrillant - dobi jo TanjaTT.
Če bi kdo v zameno vzel katero drugo sorto (ažuriran seznam je na prejšnji strani), lepo prosim, da mi to čim prej sporoči.
Se pravi, ni možnosti narediti zamenjave iz prvega seznama, ampak le tega slednjega?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose." Anne Brontë