Vedno občudujem tvoje šipke Doli in tvoja Guna je kot botanični vrt.Bravo
Tebe Poezija pa prav vidim kako te srbijo prsti ob vseh teh šipkih _________________LP
E.
Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Izgled vrtnic pozimi
Moderator: Melona
Se vidi kdo je mojster fotografije, Poezija. Jaz pogledam in če mi je prizor všeč pritisnem in med mnogimi je vsaj ena sigurno všečna. Fotografiram z aparatom Canon PC 1256 (upam, da je oznaka prava), nastavljen je, da se sam prilagaja. Par stvari sem potuhtala, na primer katera svetloba in kdaj je najboljša.
Kot sem že napisala v rubriki fotografija in vrtnice uporabljam hčerkin fotoaparat Nikon Coolpix L120 (wide zoom 21 x), 14.1 megapixels. A sem še bolj zahtevna, kajti težko je doseči dovolj ostro fotografijo čisto od blizu. Ko gledam tiste še boljše makro fotografije od drugih ko slikajo razne kadre iz narave in cvetlice, takrat šele vidim pravo lepoto. Enkrat bom imela tudi tak fotoaparat._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.