Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Oba sta čudovita, ampak Black Lace , ta se mi je vsedel prav v srce. Ob prvi priliki si ga nabavim. Lega in zemlja sta očitno pravi, saj so vsi, ki jih imam, samosevci
.
Citiram:
Muha, imajo ga v vrtnariji Eggert, kjer poteka skupinski nakup, poleg še nekaj črnuhecov. Jih imam že nekaj časa na piki, a nimam še pripravljenega mesta.
........ bi pa (zelo verjetno), nekdo izmed nas, ki že imamo omenjenega "črnuhca" lahko podaril kakšen poganjek za koreninjenje. Naprimer, moj grm se z lahkoto žrtvuje za novo življenje.
Muha?
Pri Egertu pa le nabavi kakšno posebnost, da ne bo izpadlo neprimerno.
Ne Juglans ni to,plodiči so res v velikosti češnje in posamični.Nerodno mi je poslikat ker je ravno pred hišo a nikoli nobenega ni tam da vprašam za dovoljenje.Morda mi pa enkrat le uspe.
Originalni list, kaj pa okrasna jablana? Ene od teh imajo za češnje debele plodove rdeče barve. Vtipkaj v Google npr. "Malus 'Liset" in preveri, če je podobna.