TV oddaja - intervju z vrtno arhitekto Juto Krulc

Odgovori
crtj-admin
Site Admin

TV oddaja - intervju z vrtno arhitekto Juto Krulc

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Pravkar se je končala. Zanimivo je bilo poslušati 100-letno gospo ter njen pogled in pristop do oblikovanja vrtov.

Ponovitev na TV Slovenija 2 jutri ob 16:00.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Škoda, da nisi prej povedala Embarassed ._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Na srečo sem poslušala napovednik in oddajo ujela. Ampak mislim, da se nista najbolj ujeli z voditeljico, za tak intervju bi morali izbrati koga drugega...Gospa je pa res občudovanja vredna._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

bobolino je napisal/a:
Škoda, da nisi prej povedala Embarassed .

Ujela sem jo bolj po naključju. Se pa da vse oddaje TVS najti v arhivu in jih lako pogledaš kadar imaš čas in voljo. Naslov oddaje: Intervju, pričetek je bil ob 21:25. Bi sama dala link, pa se v arhivu TVS sploh ne znajdem Embarassed Rolling Eyes

Stara postaja, prav imaš. Gospo bi moral intervjujati nekdo s tanjšim posluhom.
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Ekola,sem čisto istega mnenja.

Gospa bi si res nekako zaslužila malček drugačno zasnovan intervju ali pa drugo novinarko.
Že na začetku sem videla da nekako ne bo povezala vse niti v eno klopko
Sad .
Škoda._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Gospo sem spoznala na enem potovanju z revijo "Rože in vrt". Takrat je imela 96 let, pa je imela dosti več energije, volje in vzdržljivosti kot marsikdo od nas - ostalih udeležencev potovanja. Ni kaj, en velik poklon!_________________naredimo svet lepši
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Saj ta novinarka je zelo dobra, a na svojem področju. Tu bi bila bolj subtilna n.pr. g. Irena Bedrač (upam, da je prav), ki jo vidimo v oddaji Na vrtu. Videla je veliko naših in evropskih vrtov in bi ta pogovor bolj sproščeno speljala._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Sem gledala večino oddaje in mi ni bila všeč.
Po moje ni bila krivda novinarke ampak gospe Krulc, ki novinarki večinoma ni dovolila niti dokončati vprašanja, neprestano ji je skakala v besedo, vsako drugo vprašanje pa sprejela in odgovarjala v stilu "Ah, kaj me te bedarije sprašuješ, a ni to samo po sebi umevno?". Pa je novinarka spraševala kar zanimive stvari, tudi strokovne.
Poleg tega je pri govorjenju gledala vedno mimo novinarke, kar nekam, niti v kamero ne. Novinarka je bila zelo potrpežljiva in prijazna, mogoče malo preveč pokroviteljska.
Razumem, da ima 100 let in da ji je verjetno vsega vrh glave, ampak v tem primeru pač ne sprejmeš intervjuja, ne?_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Odgovori