Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Skupno naročilo v Bierkreek vrtnariji

Moderator: Melona

Odgovori
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

Sem ravno s poti, dežuje močno, snega pa še ni (novega; tistega s prejšnjega tedna je pa pobralo).

Uspela sem pripravit vse za novo sajenje, zdaj pa počakam še sadike.

Bobolino hvala da si odstopila Donau. Ravno teren, ki sem ga čistila zanjo mi je vzel celega pol dneva, tako da jo z veseljem dam v zanjo pripravljeno luknjo.
Isaan čakam še tebe.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Dobro da sem se vpisala... V glavnem mi je precej žal za Donau, ker sem jo mislila skombinirat z Idigoleto na lok, ampak ena rastlilna ne gre na tri dele Sad in rene, ker si se tako potrudila, nimam srca, da ti je ne ostopim. Tanja upam, da je ena od tistih, ki so naročene za naslednje leto moja?
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Punce super ste, da ste se dogovorile,Donau dobi Rene,Route Bobolino,sta pa obe rezervirani za naslednje leto v tem času, spomladi pa dobimo še ostale manjkajoče,za katere je sedaj zmanjkalo časa,čeprav se mi je plačilo zavleklo za cel teden -danes mi je šele uspelo in jih lahko pričakujemo nasledji teden Laughing .Nekaj se dogovarjava z Ireno, da bi združile dostavo do LJ,natančneje se še dogovorimo.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Ali imate kaj bolj natančne podatke kdaj naslednji teden. Ker od srede do nedelje sem v tujini. Upala sem, da bodo petrovičeve že konec tega tedna, pa da jih do srede posadim...
TANJA TT

Ne še,mislim pa, da bolj v drugi polovici tedna Confused ,vsaj Hansove
TANJA TT

V soboto naj bi šle naprej,sem danes preverila, če so mogoče že na pošti in jih še ni, torej se ne morem priključiti Ireni za dostavo v LJ-jutri-bo treba počakati še kakšen dan, upam pa, da bodo do konca tedna.
TANJA TT

Prispele Laughing Laughing Laughing ,močne in lepe Laughing ,se že namakajo.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Super Laughing Laughing Laughing_________________LP
E.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Komaj čakam. Wink
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

In jaz že komaj čakam, da jih vidim.