Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Skupno naročilo v Bierkreek vrtnariji

Moderator: Melona

Odgovori
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Jutri, Doli, danes sem prepozna.
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

So že doma, izredno lepe korenine, Tanja hvala ti.
TANJA TT

Ni za kaj, me veseli,da so že na domačem terenu Laughing ,me pa še malo skrbijo ostale, ki še niso prispele na svoj teritorij Rolling Eyes
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Tanja jaz sem doma, pošlji mi za plačilo in vse ostalo...
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Tudi jaz že imam vrtnico. je je Lepa sadika je. Hvala Tanji in Bobolino za trud! Wink
pepa6

Odgovor Napisal/-a pepa6 »

Danes dobila vrtnice
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

prispela tudi moja, Tanja & Bobolino hvala! izvoli vrtnico_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
TANJA TT

very happy very happy very happy very happy hvala Bobolino in vsem sodelujoćim tudi z moje strani
Odgovori