Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožni raj v Murgrabnu

Moderator: Melona

Odgovori
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

kako lepo...
bodika

Odgovor Napisal/-a bodika »

Prijeten kotiček si si uredila,ni kaj. up
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Krasno skrivališče bo to, vidim da si postavila tudi malo mizico za odlaganje pijačke, knjige ali dela. Katere vrtnice pa si vsadila ob uto?
Vse je tako dodelano in lepo pri tebi.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Garden-ja mislim da pri 1vrtnici ne bo veljalo, da ne bo znala uživati. Je ena izmed tistih, katera je izpeljala vse, kar si je zamislila. S spoštovanjem in še več takih, da ti sledimo. Rambling Rector pa je res prekrasen rambler katerega je vredno imeti - to bo paša za oči, nos in čebele. Laughing

....Oh in tudi jaz sem rekla sedaj pa ne kupujem več novih a me srbijo prsti za Papa Giovanni Paolo II, pa kakšno Massadovo... Rolling Eyes_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Pozdravček in komentar še iz moje strani.

Doli te hvali kako je vse dodelano, jaz pa v šali dodajam, da pri tebi še polži na hosti hitijo Laughing , ni kaj, verjetno skupinska zavest Murgrabna.
Drugače pa se hoste lepo dopolnjujejo z onim modrim lepotcem (se oproščam za zavoj iz teme). V "naravi", torej na vrtovih mi kombinacije z rododendroni in hostami delujejo kot nekakšen težak, močan in sladek parfum.

Kotiček za potiček.

Mirno sedišče.
Oranžna blazina.

Lebdeče izhodišče.
Zelena divjina.

Buda se išče.
Se sveti vrlina.

lp.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Prekrasen kotiček, tako lep, da bi bila prava škoda, če ne bi bil veliko zaseden... Pokaži nam še kakšen je razgled iz njega, da lahko še ostali malo uživamo. Wink
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

V temle bi užival še cesar. Super je.
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Hudooo, prekrasen kotiček - naj bo čim bolj izkoriščen - čeprav bom potrdila tudi Gardenji.....
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Ojej, nisem pričakovala toliko komentarjev. Me veseli, da vam je všeč, res uživam v njem. Popoldanski čaj ali kavo od lani naprej pijem tukaj, terasa kar malo sameva.

Če bo sreča, bodo utico prekrile Blairii No.1, New Dawn in Kathleen. Obetam si predvsem veliko vonja, predvsem računam na Kathleen. Njenih letošnjih prvih nekaj cvetkov je močno dišalo po mošusu.

Dodelano pa, no ja, na slikah... Laughing

Sicer pa osnovna ideja za ta kotiček ni moja, pobrala sem jo v Angliji. Izvedba je zato takšna, kot je bilo pač meni najlažje, za inspiracijo še komu jo prilagam zraven.

_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
filifero

Odgovor Napisal/-a filifero »

Zelo lepo! Bravo! very happy
Odgovori