Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kje lahko kupim imenske vrtnice

Moderator: Melona

Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Za 7 vrtnic (nekaj čez 2 kg teže), je bila poštnina 20 evrov s hitro pošto.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Hvala!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Imam problem. Rada bi naročila pri Vicu (Lottum, poskusiti ni greh), pa se ne znajdem (tam, kjer vpišeš osebne podatke, ne vem kaj je kaj Embarassed ).
Mi lahko kdo pomaga?_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Marjeta

Odgovor Napisal/-a Marjeta »

Takole prevede prevajalnik, upam, da bo pomagalo.

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Če slučajno ne veš, te opozorim na poštnino:
do 10 vrtnic je 20,00
do 20 vrtnic je 27.50
do 45 vrtnic pa 35.00 €.
stara postaja

Sarasara, najlepša hvala. Medtem sem sicer tudi jaz že izbrskala tak prevod, le nekaj še nisem videla (saj še nisem iskala), namreč, kje klikneš za "pošlji". predvidevam, da se naročilo vpisuje v tisti okvir, ki se ti odpre .
Kaj češ, stara koklja je pač nerodna!
Hvala tudi za informacijo glede poštnine, sem nameravala 7 kom (kot Sončna za 20 eurov), zdaj pa vidim, da si lahko dam duška in dodam še tri! Laughing lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Sončna

Jap meni je kar žal,da jih nisem več naročila.Sadike so lepe. Skrbelo me je zaradi slabih izkušenj nekaterih na forumu. jaz lahko samo pohvalim.
stara postaja

Jaz sem zdaj spravila naročilo skupaj (sem odkrila, kako se naroči, hvala sarasara in bobolino), vendar še nisem poslala, še malo časa za razmislek. Kaj misliš, Sončna, naj kar zdaj pošljem, ali je prehitro? Se bojim, da bodo to do spomladi založili.._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Sončna

Jaz bi na tvojem mestu kar poslala naročilo-potem ti pošljejo mejl,kdaj ti bodo poslali. Jaz sem takoj, ko je dogovorjeni rok prišel,po kakem tednu poslala mejl (kaj se dogaja z naročilom)- so mi takoj odgovorili in v par dneh poslali vrtnice.
stara postaja

Hvala za odgovor.
Saj tako hitri pa menda niso, da bi jih poslali pozimi? No, saj če bi jih zdaj takoj, bi jih zakopala, ampak hujša zima je na vratih. Kakšne probleme delam iz 10 vrtnic Embarassed !_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Sončna

Bi ti svetovala, da napišeš, da bi pošiljko spomladi. Ker meni so poslali mejl, da jih bodo poslali in sem jih dobila čez dva dni Very Happy Daleč najhitrejša pošiljka, kar sem kdajkoli kupovala iz tujine.
Odgovori