Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Tulci, folije za steklenice, kozarce...

crtj-admin
Site Admin

Tulci, folije za steklenice, kozarce...

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

Iščem plastične termoskrčljive tulce ali folije za čez pokrovčke na steklenicah, kozarcih, kateri so ponavadi na kupljenih steklenicah, buteljkah, kozarcih ipd...

Kolikor sem brskal po spletu, sem pri nas našel samo tulce ( http://trgovina.zupan.si/izdelek/506/PVC-okrasni-tulci?nodeid=34), a piše da so za 0,75 ali 1L steklenice, jaz pa bi potreboval manjše - zamaški so 18mm.
Čez lužo pa sem zasledil tudi "vrečke", katero povezneš čez pokrovček in segreješ.

Torej, kje nabavljate te tulce, folije, kakšne so kaj cene?
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Nimam pojma, kaj iščeš Embarassed . Lahko daš kak link na vrečke?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
TwityPity

Vrečke oz. folije pa izgledajo takole: http://www.youtube.com/watch?v=if8YlufZqYw#t=38
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

No, spet sem se nekaj novega naučila._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

TP, morda bom preveč zavrtljiv, a si ne morem kaj, da te vprašam:

"Kaj pa bo pod zamaški?"

Se oproščam za "pregloboko" poseganje.

Folijo pa ne vem kje dobiti. Morda Ebay?
TwityPity

Čili napitki za hladne dni Wink

Ebay in kupovanje čez lužo je zadnja varianta, zato bi raje nabavil to nekje v domovini.

Stenko ima npr. tulce, 30x55mm po 0,04/eur na kos, vendar ne pošiljajo po pošti, kmetijske trgovine v okolici pa tega nimajo.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

TP, napiši mi na zasebno pošto točno, kaj bi rabil. Bom šla ob priliki tja kupit in ti pošljem.
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Citiram:
Čili napitki za hladne dni Wink

Hvala.

Citiram:
Ebay in kupovanje čez lužo je zadnja varianta, zato bi raje nabavil to nekje v domovini.

Zgledno.

Citiram:
Stenko ima npr. tulce, 30x55mm po 0,04/eur na kos, vendar ne pošiljajo po pošti, kmetijske trgovine v okolici pa tega nimajo.

Šokantno.

Upam, da najdeš, lp.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Najdeno, TP. So pa manjši kot jih nekdo navaja zgoraj. Vetro Emba d.o.o., v Celju, več na ZS. Wink Tulci veliki: 4 cm dolžina, premer zgoraj, 2,5 cm, spodaj, ob odprtini, približno 3 cm, prozorna plastika, na vrhu zlati, kjer pridejo čez zamašek.
Za vse ostale pa: VETRO EMBA d.o.o., Hiiša stekla, Celje, preseljeno pred 5 dnevi iz Hrastnika. Delovni čas od pon. do petka od 9.00 do 19.00, v soboto od 8.00 do 13.00.Zraven (le okoli vogala) ind. trgovne Emo Celje na Mariborski. Tel: 03 56 41 773; 041 646 522
Odgovori