Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Repa - Brassica rapa

Odgovori
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Ko sem že po forumu spraševala za setev repe sredi poletne vročine - naj zdaj še pokažem, da so vaši nasveti in moje zalivanje rodili sad: zelenja je res veliko, plodovi so pa ravno pravšnji za malico. Vso repo pojem surovo, ker mi je tako daleč najboljša. Pa še tako mlado se počutim Wink : v rosni mladosti - oh, kako daleč je že to - smo jo sem in tja rabutali na njivi, obrisali ob travo in pojedli._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Nazadnje urejal/a lpmami 29 Nov 2013 00:42; skupaj popravljeno 1 krat
paprika

Odgovor Napisal/-a paprika »

včasih,oh včasih ja,sedaj pa vse hitro čim več...kakšno je kako zdravo
pa ni važno nč več...
lana

Odgovor Napisal/-a lana »

Tudi moja repa je že zrastla. Zanima me, kako jo naredite svežo , razen da jo pojeste surovo?

Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Nekaj moje rdeče repe (tudi znotraj malo), kar mi je niso pojedle srne, no za sprobat je

Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Krasna je takšne še nisem videla, v Tepanju prodaja na kmetiji gospa repo. lp d_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
J@ck66

Odgovor Napisal/-a J@ck66 »

Kaj sorta aye-aye ?_________________Semper Fidelis.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Brassica rapa sorta Kranjska dolga, Brassica rapa sorta Kranjska okrogla sta slovenski sorti repe (brassica rapa).
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

J@ck66 je napisal/a:
Kaj sorta aye-aye ?

Pozdravljen, J@ck66 ! Dobrodošel na forumu! Smile Moja sorta izvira iz Azije in se imenuje Red Round (Turnip). Če želiš imam še nekaj semen in lahko menjava. Wink
J@ck66

Odgovor Napisal/-a J@ck66 »

@Aye - aye

Kaj ste se goji v tej sezoni ?_________________Semper Fidelis.
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

Sejemo jo lahko baje že tri tedne pred zadnjo zmrzaljo spomladi, temperatura zemlje mora biti vsaj 4,5°C.
Je že kdo sejal tako hitro?
Odgovori