Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kompostni čaj

TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

O kloru in prezračevanju si že nekaj pisal na prejšnji strani, zato sem pa tudi vprašal.
Torej, postana voda ali deževnica brez prezračevanja, ali pa voda iz omrežja in zračenje za cca. pol ure.
12 ur je dovolj za izdelavo čaja.

Ja, gotovo se vsak spomni tega reka o postani vodi, a ker sem mislil da tudi na vrtu zalivaš direktno iz pipe, sem iz firbca vprašal če si mogoče delal kakšne primerjave med postano in tisto direktno iz pipe, da bi lahko še malo podkrepil besede naših babic Smile

Suma sumarum, negativnih učinkov ni bilo opaziti, samo pozitivne, torej je way to go tale kompostni čaj Smile

Hvala!
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Kaj pa zdaj po parih letih, ste kaj novega ugotovili glede tega vrtnarskega čaja =)_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Odločila sem se, da tudi sama poskusim svoji zemlji pomagati z bogatitvijo s pomočjo kompostnega čaja.

Ima kdo kake nove informacije na to temo, kakšne nove rezultate?

Lepo bodite, Mil
Odgovori