Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Biološko aktivno oglje
Hvala obema za odgovor. Rastline počasi preraščajo kopišče. Največ je nekakšnega mahu (tako izgleda)ob robu pa poganja bezeg. Edina slaba stran je, ker je potrebno eno uro gristi kolena v hrib, da pridem do mesta. Je pa dobro za nabiranje kondicije Pa še nahrbtnik nazaj je težak kot _________________Robert
zoyba je napisal/a: |
... Kovinsko škatlo sem navrtal na dnu... |
Jaz sem zadevo malo obrnil:
- luknje sem naredil na pokrovu
- naložil material
- škatlo sem dal na ogenj s pokrovom navzdol
Noben stik ni zrakotesen, posebno ne pri parsto stopinjah.
Je pa res, da imam škatlo, ki ima dodaten obroč za zapiranje.
Rezultat je ugoden - skozi luknjice uhaja plin, ki zagori. Tako segreva škatlo, pa tudi stanovanje. Na koncu, ko vse pogori, škatla pade v pepel, ki prepreči dostop zraka do razžarjene notranjosti škatle.