Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Srečno 2014

Moderator: Melona

crtj-admin
Site Admin

Srečno 2014

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
gino55

Odgovor Napisal/-a gino55 »

Spomin je edini raj, iz katerega nas ne morejo pregnati. Ostaja v naših srcih, a prihaja čas za nove želje, nove sanje.....

Naj se vam uresničijo v prihajajočem letu !

Lepe praznike, srečno in na zdravje !!!!

_________________LP Gino
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Gino, hvala za tvoje voščilo, TUKAJ smo voščili tudi tebi._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Tudi jaz želim vsem vesele praznike, velikoooo zdravja in energije v prihajajočem letu, pa velikooo dišečih in prelepih vrtnic - da bi vam lepo uspevale.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Gino55, a je to tvoj sejanček?_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Tudi jaz ti želim vse lepo.
Krasen cvet.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Kaka barva, Gino!
Drugače bi še jaz izkorostila to temo in vsem ljubiteljem vrtnic zaželela lepe praznike in vse dobro v Novem letu!
gino55

Odgovor Napisal/-a gino55 »

To je Harknessova vrtnica Frank Naylor iz Valdoltre.Letos sem si sposodil nekaj potaknjencev.Upam ,da bo tudi kakšen cep uspel.Cvet je čudovit._________________LP Gino
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Naj vam še tukaj zaželim vsem vrtničarjem polno novo leto trdnega zdravja,da bosta sreča in uspeh tam,kjer je vaše srce Very Happy
SREČNO !
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Tudi od mene vse lepo za prihajajoce leto in da bi nas vse rose mania dobro drzala vse leto. Lepo silvestrujte.
Odgovori