Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Mali rožni vrt
Moderator: Melona
U, precej. Sploh letos.
Dva dni nazaj sem sem lotila obrezovanja, začela pri obhišnem vrtu kjer raste Erfurt in se odločila, da ga ne morem obrezat, ker še preveč cveti in ima še preveč popkov.
Stadt Rome je recimo v polnem cvetu je pa še majhna rastlinica.
Pa kar nekaj floribund dol cveti.
Sončna, nabavit je ni problem, ti samo mesto poišči. _________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Dva dni nazaj sem sem lotila obrezovanja, začela pri obhišnem vrtu kjer raste Erfurt in se odločila, da ga ne morem obrezat, ker še preveč cveti in ima še preveč popkov.
Stadt Rome je recimo v polnem cvetu je pa še majhna rastlinica.
Pa kar nekaj floribund dol cveti.
Sončna, nabavit je ni problem, ti samo mesto poišči. _________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Garden-ja, ob branju o - ružah- na enem drugem foruma sem se večkrat spomnila nate in ti ob tem zaželela, enako kot ostalim, ki obvladate to področje o vrtnicah vse najnajnaj. vesela sem, da sem vas našla in lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Garden-ja pri meni isto. A jaz kar nočem sprejeti, da bi bili letošnji cvetovi in jih smatram kot posledice že lanskega razvoja. Saj praktično skoraj vedno je bil kakšen cvet. Trenutno pri meni cveti z dvemi cvetovi rambler Maxim Corbon. Cvetova sta čisto svetla. Crimson Glory cl. ima popek, Rimosa nekaj cvetov a ne - jaz hočem prej pomlad, sedaj je še zima._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.