Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Skupno naročilo pri Petroviću, jesen 2013

Moderator: Melona

Odgovori
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Tudi zate se bo našla še kakšna sadika Very Happy Bo pa zanimivo primerjati, kako se bosta ti dve tvoji sadiki razvijali spomladi in v prihajajočih letih. Poslikaj Wink
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Irena,vsekakor bom spremljala te sadike, že zaradi tega, ker je cela gredica eksperiment. Ni najbolj idealna lega, tako, da bom videla, ali bodo angležinje uspevale tako dobro kot na ta večji gredi.
pepa6

Odgovor Napisal/-a pepa6 »

Jaz sem narocila 2 blairi no.1 in sta obe majceni,za ostale sadike ne vem ker sem sam blairi no.1 in 2 sadila,ostale so v zasipu do spomladi.
filifero

Odgovor Napisal/-a filifero »

Moja Chinensis izgleda ok, Munstead Wood je sigurno drobcena. Irena, rabis fotko?
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Ne, ne rabim. Munstead Wood je ena od sort, ki sem si jih zapomnila po izjemni drobcenosti Laughing
filifero

Hvala! Laughing
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Po dolgem času sem zašla na Petrovićevo int. stran... Pričakala me je prenovljena podoba in neverjetne fotografije vrtnic, tako, da so se apetiti zopet povečali. Irena pripravi se za naslednjo sezono Very Happy imela boš veliko dela. Če boš spomladi tudi kaj naročala, mi prosim sporoči imam nekaj ogledano.

Ali imaš v Slo na voljo kaj ramblerjev? Če ja, me zanima katere.
filifero

Hvala Isaan, takoj bom pogledal heheh very happy
filifero

Uau!!!! kaksne fotke!! Shocked
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Res ima krasne fotke, tako da lahko začnemo kar šparat.
Odgovori