Jutro,sem se komaj znašla na tem novem mestu in šele zdaj prav dojamem, kaj vse je bilo potrebno narediti in koliko dela si morala opraviti -še enkrat hvala in brez zamere za nas, ki smo računalniško zamrznjeni
To je eden tistih rožnikov, brez katerega se mi je svet zazdel drugačen, bolj prazen in ne tako vesel. Še ptički so včeraj nekaj časa bolj žalostno žvrgoleli, zdaj pa je spet vse tako kot mora biti.
Garden-ja iskrena pohvala z moje strani za opravljeno delo.
In rožniki in z njimi me cvetimo naprej............. Nazadnje urejal/a rene 10 Jun 2013 12:22; skupaj popravljeno 1 krat
Garden-ja, spet si rešila vrtnice, nas in znanje o vrtnicah, ki smo ga pod tvojim vodstvom skupaj zbirale preteklih nekaj let. Opravila si ogromno delo, kot vedno volontersko in z dušo pri vrtnicah, ne gledena osebne pomisleke in zamere.
Včeraj smo s puncami razpravljale o novem imenu. "Mali rožni vrt" mi je sicer čisto všeč, ker mi beseda deluje tako nežno ampak malih rožnikov je čisto preveč, jaz bi pa rada, da bi bil moj nekaj posebnega. Kakšna ideja?
Medtem pa še nekaj panoramskih. Starih. Danes me čaka delo, ko naložim nekaj slik, grem na delo, da vrt spravim v spodobno stanje. Ko se je včeraj Dodo po njem sprehajala, me je bilo kar sram.
_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...