Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Domač Bokashi posip
Tule bi znalo biti občutno ceneje, če prav razumem => http://www.equusvitalis.at/marken/melasse_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Debata o skupnem naročilu oddeljena: Skupno naročilo EM koncentrata
Posušen naj bi dalj zdržal - tudi do 2 leti in ni ga potrebno hraniti v neprodušno zaprti posodi. Enkrat sem ga sušila, ker sem naredila večjo količino in zaradi pomanjkanja manjših posodic fermentirala kar v košu Organko. Posušenega sem spravila v PE vrečke. Za naprej ga ne mislim več sušiti, bom porabila kar vlažnega. Tudi tisti, ki ga je moč kupiti v trgovinah ni posušen.