Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Fižol Amethyst

stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

AYe-Aye, na lanskem srečanju na Kodeljevem si me razveselila s sadiko liči paradižnika Laughing !_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

metuljc, prav a bo res mini mini. Wink

stara postaja, pa saj sem tudi jaz od tebe že kaj dobila, recimo hermeliko Wink Tako ali tako pa je vseeno od koga dobim ali komu dam, vse kroži a ne? Cool
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Fižol posajen 9.5 je 28.6. odprl prve cvetke...

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha_________________naredimo svet lepši
brbr

Letos je bil posajen na njivi, dobro prenesel vse tegobe (globoko sajenje, zapleveljenost,...) in kar solidno rodil. Nekaj semen je na voljo._________________naredimo svet lepši
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Brbr se priporocam za par fizolckov._________________CARPE DIEM
brbr

Tajana, prinesem na eno od srečanj, prav?_________________naredimo svet lepši
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Hvala Brbr. Ja, lahko prevzamem na srecanju. Do maja je se veliko casa._________________CARPE DIEM
Odgovori