Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2014

Odgovori
bodika

Odgovor Napisal/-a bodika »

Boš imela dovolj prostora za tako drevo?Boš povedala,ko bo dozorel.Bomo kar z gajbicami prišli na kavo je je .tebi bodo šli pa lasje pokonci
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Tudi jaz predlagam srečanje pod krošnjo!_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
paprika

Odgovor Napisal/-a paprika »

to je že trajnica stara več let,ki raste v kontrolirani atmosferi..
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Ah, jaz pa sem mislila, da se v enem letu tako naredi Laughing !_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Eno "izmedžu" Wink vprašanje: se dobi kakšna sorta zelenega paradižnika, ki naj bi bil višine nekje od 1,5 m pa do 2,0 m ? Po možnosti zgoden ... Rolling Eyes .

Lime Green Salad je recimo prenizek.

LP_________________mfranc
Matic

Odgovor Napisal/-a Matic »

muha je napisal/a:
Jaz bom pa letos imela samo eno sadiko - tegale Wink Laughing Laughing Laughing

Super plan. Sploh ne razumem, zakaj bi imeli toliko sadik, če je eno seme s kitajske dovolj. Smile
Jaz bom imel pa samo tegale. Je tako lep, da se ostalih ne bom loteval.

Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Tega vijoličnega je Nadina gojila lani.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Če dodaš še tako papriko (glej sosede), pa kak melancan, boš imel vijola trio. Samo pazi, da te ne zamenjajo s kakšno VIOLO, zna biti nevarno (zate). Rolling Eyes
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Very Happy Res je lep. Kot pirh. Pa vseeno, bo najbrž en češnjevec premalo. Wink_________________
Matic

Odgovor Napisal/-a Matic »

Orhy, cel vrt jih bom imel, ko so pa tako lepi. Very Happy Wink

Plamenka: se spomnim Smile. Ga je nekdo letos mislil naročat zaradi "barve" in sem mu poslal Black Plum in Evan's Purple Pear. Wink

Bi me pa zanimalo, če je kdo zasledil podoben nateg kakšni dve leti nazaj, v domačem časopisju, kjer je "ala" Top Shop podjetje prodajalo semena "ogromnih, velikanskih" paradižnikov, kjer je en težak tudi kakšno kilo. Imena sorte seveda nikjer, cena oderuška. Naročil je znanec, uspela ni nobena sadika. Lani sem mu raje dal viške Big Zac-a.
Odgovori