Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Izgled vrtnic pozimi
Moderator: Melona
-
- Site Admin
Izgled vrtnic pozimi
(Prenos iz arhiva)
Članica me je spomnila, da so vrtnice zanimive tudi pozimi.
Številne iz zadnjih cvetov, ki smo jih pozabili porezati, tvorijo šipke. Zelene, rumene, oranžne, rdeče in tudi črne pa večje in manjše, podolgovate in okrogle, z venčkom ali brez ...
... skratka, vabljeni. Sezona šipkov je v polnem teku. :grin:
New Dawn
Cumbaya
Neznana čajevka Clb.
Liola'
Paul's Himalayan Musk
Številne iz zadnjih cvetov, ki smo jih pozabili porezati, tvorijo šipke. Zelene, rumene, oranžne, rdeče in tudi črne pa večje in manjše, podolgovate in okrogle, z venčkom ali brez ...
... skratka, vabljeni. Sezona šipkov je v polnem teku. :grin:
New Dawn
Cumbaya
Neznana čajevka Clb.
Liola'
Paul's Himalayan Musk
Jeseni se nekatere vrtnice odenejo in pokažejo v novi preobleki, dozorele so in pred počitkom zablestijo na drugačen način. Ne tako razkošno kot prvič in potem še naprej, umirjeno, s toplimi jesenskimi ali večernimi barvami. Listi se jim obarvajo, ustvarijo prelepe šipke vseh barv in če jim je vreme naklonjeno, vztrajajo dolgo v zimo.
Po vrsti, ko se bodo odele, vam pokažem moje.
Moss Parkzauber
Po vrsti, ko se bodo odele, vam pokažem moje.
Moss Parkzauber