Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Franclnov Kuk

Moderator: Melona

Odgovori
arena

Odgovor Napisal/-a arena »

Rosenprofesor Sieber
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
arena

Upam, da bo nehalo deževati, da se bodo lahko vrtnice razcvetele.
Nevada
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Mutabilis
Panchee d' orleans
arena

Še nekaj slik.
Bonica
Maigold
Eyes for you
arena

Therese Bugnet
Peny Lane
Hansa
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

Slika na ekranu povej, katera najlepša v deželi je tej?
Tole bi bila res težka odločitev, je namreč ena lepša od druge.

Arena ti pa mi prosim zaupaj, če je Souvenir du Brod od Petrovića? Moj je in v spominu imam da so bili cvetovi svetlejši, mogoče rahlo bolj lavanda barve. Na letošnje bom še malo počakala, pa potem primerjam.
arena

Je od Petroviča. Tudi moj je svetel.
mateja

Odgovor Napisal/-a mateja »

waw ostala sem brez besed preprosto čudovito
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Fenomenalno Arena, zdajle sem se prav pasla na tvojih slikah. very happy

Izredno lep ambient si ustvarila in z vsakim letom je bolj zrel in lepši, ima pravo dušo za moj okus...
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Pozdravljena Arena

Naj povem,da sva bili s Tanjo TT v nedeljo pri Areni in bila popolnoma navdušena.N jen rožnik je že pravi raj poln krasotic in,da ne govorim o idili v kateri se vse to bohoti.In vse imamo isto bolezen vedno najdemo še kakšen prostor,kjer bodo kraljevale naše lepotice.Hvala,ker si naju gostila.

klanjam se_________________LP
E.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

arena živio, krasne vrtnice.
naj ostalim povem, da sem ta isto nedeljo kot geisha tudi jaz bila pri Doli in Areni. to je noro kako sta mi bila všeč oba rožnika. zaradi "prikrivanja sledi" sem napisala, da sem bila na Gorenjskem. ta del Primorske je prelep, obe dekleti pa zelo čutni do narave in tudi takšeni sta njujina rožnika.

hvala, da sta me sprejeli in razkazali vaše rožnike. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori