Jaz sem bila tako v Arche Noah, kot v Tullnu z agencijo Kompas Celje (organizirajo v sodelovanju z revijo Rože in vrt). V Tulln peljejo vsako leto, za Barko pa ne vem.
Izleti so enodnevni z odličnim vodstvom in ne predragi (vsaj meni se niso zdeli). Ob ogledu Tullna, je ponavadi organiziran tudi ogled/nakupovanje v eni od bližnjih vrtnarij... Toplo priporočam, tak organiziran izlet, ker ti ni treba nič iskat, izveš marsikaj, kar drugače ne bi, pa tudi skupine imajo popust pri vstopnicah,...._________________naredimo svet lepši
Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)