Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Skupno naročilo pri Petroviću, pomlad 2014
Moderator: Melona
Irena-a tiste, ki jih imaš na zalogi prodajaš kot vlončene sadike? Sem videla, da imaš tam skrito tudi Yolande D' Aragon.
Ker če imaš kako jolandico, mi lahko kar eno rezerviraš. Se pa še odločam med vso to ponudbo, če bi naročila še kako lepotico. Te hibridne ponavljalke so krasne. Pa ne vem, če ne bi še 1x poskusila z Eden...Uf, težka bo.
Ker če imaš kako jolandico, mi lahko kar eno rezerviraš. Se pa še odločam med vso to ponudbo, če bi naročila še kako lepotico. Te hibridne ponavljalke so krasne. Pa ne vem, če ne bi še 1x poskusila z Eden...Uf, težka bo.
irenekk, naročam še in hvala, lpvoda:
ZGODOVINSKE:
ALBERTINE 2x
MARY QUEEN OF SCOTS
Crimson Glory clg
FREDERIK DE PRUSSE II_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
ZGODOVINSKE:
ALBERTINE 2x
MARY QUEEN OF SCOTS
Crimson Glory clg
FREDERIK DE PRUSSE II_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Ups, kot kaže sem nekaj zašuštrala, da nisem dobila nobenega obvestila o dogajanju na forumu. Bom pa sedaj nadoknadila.
Vsa naročila, ki ste mi jih oddali v torek, 28. 1. so potrjena. Ostala še čakam.
Hvala, odličen predlog. Bom upoštevala.
Grahama Thomasa imam še od jeseni, tako da ni problem. Ti ga kar štejem.
Ne še. So na hladnem (2 - 4°C) in vlažnem, tako da so žive in zdrave Cena je taka, kot je bila. So pa ene bolj zgodnje in se popki prebujajo, tako da bom take kmalu začela saditi (Mutabilis npr.).
Ja, še jih imam in sedaj na eni piše tvoje ime
Jih imam še kar precej na svoji zalogi, tako da ni problem.
Vsa naročila sem zabeležila.
Upam, da vam sneženje in žled nista naredila preveč preglavic. Želim vam miren vikend.
LP IrenaKK
Vsa naročila, ki ste mi jih oddali v torek, 28. 1. so potrjena. Ostala še čakam.
metuljc je napisal/a: |
Irena, po moje bi bilo najbolje, da bi ob sorti označila, da je ni več in jo obarvala drugače (se bo vvidelo, da je bila, bo torej najbrž v nasldenjem krogu spet na voljo). Samo predlog. |
Sonceluna je napisal/a: |
Graham Thomas 1x. Če ga ni več pa Teasing Georgia 1x |
Sončna je napisal/a: |
Irena-a tiste, ki jih imaš na zalogi prodajaš kot vlončene sadike? |
Sončna je napisal/a: |
Sem videla, da imaš tam skrito tudi Yolande D' Aragon. Ker če imaš kako jolandico, mi lahko kar eno rezerviraš. |
Mila23 je napisal/a: |
Najprej naročam EYES FOR YOU. Pa bi vzela kar obe sadiki ki sta še na razpolago. |
Vsa naročila sem zabeležila.
Upam, da vam sneženje in žled nista naredila preveč preglavic. Želim vam miren vikend.
LP IrenaKK