Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2014

Odgovori
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Ja voda se strinjam o tvojem mnenju glede foruma. Sploh za nas začetnike - zelo dobri nasveti. Ma ja se učimo. Jutri prav tako del čilijev v zemljo. 15 bo pa še bolj zanimivo. Sam bom doma in bom lahko afne guncal cel ljubi dan. Torej takot kot je zapisala voda:čiliji, paradižniki, malancani pa še kaj se bo našlo._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
dmdm

Odgovor Napisal/-a dmdm »

no še moje poročilo 10 dan po setvi, včeraj ugotovil da sem grelno lučko po nesreči zvezal na časovno stikalo Confused tako da sem segreval semena samo 8 ur na dan, kljub temu je vzklilo 10% semen (1xHun. Wax, 3xBishop Crown, 5xCayenne, 1xNaga Jolokia). Explozijo poganjkov pričakujem v naslednjih dneh. V kleti kjer kalim je brez gretja okoli 18 stopinj.

LPD
Špela

Odgovor Napisal/-a Špela »

Jaz sem jih posejala včeraj. Sicer imam samo 3 sorte, ampak za začetek bo dobro. Lani sem imela eno, ki sem jo sejala začetek februarja in mi je dobro delala in tudi obilno rodila, pa nimam lučke in grelcev, samo radiator in okno Smile
nxyz

Odgovor Napisal/-a nxyz »

Letos sem z izmenjavami dobila kar nekaj sort, kalili so mi:

satans kiss9/10
cayenne long slim 8/10
scorpion butch-t 3/6
pakistan 2/6
moruga scorpion 5/6
douglah 4/6
numex twilight 3/6
bonet orange 1/6

majhni pekoči 3/6

Še nekatere druge sorte sem sejala vendar zaenkrat še ni bilo nič od njih in nekako dvomim, da bo, ker je že mesec dni mimo.

V končni fazi je še tega preveč, ker pri hiši ni niti enega uporabnika pekočih zadev Smile
Nazadnje urejal/a nxyz 07 Feb 2014 14:41; skupaj popravljeno 1 krat
pajo

45 semen je šlo za štos v zemljo
Habanero orange 25/2
Dutch chili 8/3
XY 12/10
Ni, da bi se hvalil._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
nxyz

Odgovor Napisal/-a nxyz »

pajo, če boš potreboval lahko kasneje pri meni dobiš sadike, če bodo preživele seveda, nekaj že bo, vsaj lani so Smile
pajo

nxyz je napisal/a:
pajo, če boš potreboval lahko kasneje pri meni dobiš sadike, če bodo preživele seveda, nekaj že bo, vsaj lani so Smile

Sedaj - v četrtek je šl druga runda v zemljo. 15 gre še 3 in to je to. Ma da kaj pride ven. Rolling Eyes_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

A viške boš pa potem po bližnji okolici Kosez delil? Da se vem pravi čas na pravo mesto postaviti.................. Cool
pajo

metuljc je napisal/a:
A viške boš pa potem po bližnji okolici Kosez delil? Da se vem pravi čas na pravo mesto postaviti.................. Cool

Viške? on je Kje jih pa vidiš? bhuahahaha Od toliko malo rastlin res ne vidim nekega viška. Še za moje potrebe ne bo dovolj._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Kako sem vesela, da sem te v dobro voljo spravila. Exclamation Exclamation Exclamation
Odgovori