Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2014

Odgovori
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Meni se je to dogajalo z malim Micro Tomom, da sem komaj uspela dobit nekaj semena. Tiste nakaljene sem jeseni dala v zemljo in potem cvetoče delila za novo leto.
Irenca

Odgovor Napisal/-a Irenca »

6 sort, 35 semen, 6 dni Arrow 100% kaljivost Shocked

Kam bom zdaj z vsemi temi 35 rastlinicami, če pa sem hotela od vsake sorte samo po dve heheh Laughing
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

pomisli na to da je potrebno, če so na gosto vzkalili še prepikirati (vav koliko je to lončkov) pa druge rastlinice, pa še pa še ...drugih lončkov. vav kako bo to lepoooo. lonček pri lončku=vrtiček. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Imam 6 leph rastlinic Apero F3, ki iščejo nov dom. Se jim še ne mudi zelo, vseeno pa bi radi kmalu drugam. Delal sem test kaljivosti, pa sem jih pustil pri življenju. Če se komu zdi, da bi jih lahko preživel do pomladi in je v moji bližini oz. LJ, se lahko zmenimo.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Vzamem. Za prevzem se dogovoriva po ZS, če si za.
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Prav. Mogoče vzameš takrat, ko se dobimo v našem koncu?
Irenca

Odgovor Napisal/-a Irenca »

Tako, naj naj prvi paradajzki prepikirani Smile
V jogurtove lončke, nekateri po dva, nekateri po eden. So v gajbici na okenski polici, obdani z odsevniki iz folije Very Happy

Zdaj pa lepo rastite, lepi moji paradajzki Wink
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Za letos še razmišljam, ali dati dve sadiki iste sorte ob kol ali samo eno...vem, da smo se o tem že pogovarjali, a nisem čisto prepričana. Pri dveh sadikah je veliko listja in zalistnikov, in rastlini se gužvata, a tako sem imela vsa leta in niti ne vem, ali je ena sama rastlina bolj komot. Ne gre se mi toliko za količino plodov posamezne sorte, kot za raznovrstnost._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Špela

Odgovor Napisal/-a Špela »

Se mi zdi, da paradižnikom kar odgovarja imeti prijatelja. Sama sem jih v kot posodovke posadila bolj gosto od priporočil, pa so mi fantastično delali. Res pa je, da odstranjujem zalistnike, tako da rastline niso zelo bujne.
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Jaz kar rada posadim 2 ista paradižnika ob kol. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Odgovori