Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Sobni mini rastlinjački

bodika

Odgovor Napisal/-a bodika »

Če bo možno jutri tudi sama stopim ponje.Ako jih bo zmanjkalo bom plonkala Embarassed od vode.Upam da ne boš huda. Wink
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Še enkrat sem si ogledala pladenjčke, če bi slučajno prezrla kje kake mikro luknjice. Ni jih. Jih bom pa sama naredila z vročim žebljem, segretim nad plinskim gorilcem. Saj bo en-dva-tri narejeno.
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Tako sem si predstavljala, vlage bo dovolj od kondenza. Za zračenje pa se še vedno lahko pokrov podloži in tako pridvigne, če se bo pokazala potreba. Jaz sem do sedaj delala tako, da sem uporablja tiste plastične tulce, ki se držijo skupaj (kot jih imajo v vrtnih centrih za solato), vse skupaj zložila v platojček in zavila s folijo, ali pa posamezne enostavno vtaknila v polivinilasto vrečko. Vendar so ti rastlinjački bolj čisti, ni treba vlačiti vrečke gor, dol, da pregledaš setev. V Hoferju imajo boljše, ožje in daljše, pa sem gledala na ceno.
Danes posejem še preostanek paprike in čilijev, nekaj že "raste". Paradižniki, enih par zgodnjih, so že pikirani, ostali, glavnina pa bodo prišli na vrsto marca, sicer se mi pretegnejo. lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Platojčki naluknjani Very Happy. Je šlo hitro. Žebelj mi je bilo treba segreti samo 3x in sem lahko preluknjala vseh 4x24 posodic v enem kosu - v enem od kotov, kjer je nivo najnižji.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Tudi jaz sem dopoldne nabavila rastlinjačke. Še dobro, da sem na traku pred blagajno videla, da so v kompletu štirje, in potem hitela vračati. Nabavila sem si še mini motiko in grabljice Laughing ._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Tudi jaz imam dva kompleta, hvala, bobolino, za pomoč. Wink
bobolino

Laughing_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Bobolino, kaj pa kanglica? Laughing_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
bobolino

Uh, ta bo morala zadostovati kaka od doma._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

stara postaja je napisal/a:
Tako sem si predstavljala, vlage bo dovolj od kondenza. Za zračenje pa se še vedno lahko pokrov podloži in tako pridvigne, če se bo pokazala potreba. Jaz sem do sedaj delala tako, da sem uporablja tiste plastične tulce, ki se držijo skupaj (kot jih imajo v vrtnih centrih za solato), vse skupaj zložila v platojček in zavila s folijo, ali pa posamezne enostavno vtaknila v polivinilasto vrečko. Vendar so ti rastlinjački bolj čisti, ni treba vlačiti vrečke gor, dol, da pregledaš setev. V Hoferju imajo boljše, ožje in daljše, pa sem gledala na ceno.
Danes posejem še preostanek paprike in čilijev, nekaj že "raste". Paradižniki, enih par zgodnjih, so že pikirani, ostali, glavnina pa bodo prišli na vrsto marca, sicer se mi pretegnejo. lp

Ne samo cena stara postaja,tele iz Hoferja so veliko tanjše,oziram plastika je če napišem po domače dosti bolj švoh Sad ._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Odgovori