Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Bob - Vicia faba

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Pripravljena sem prevzeti eno sorto, a ne najvišjo Wink .
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Aye, ali se lahko posadi fižol okoli boba?
Če ja, potem bi me zanimal Ianto's yellow. Ampak mislim, da to ne bo šlo. Najbrž bo še bob rabil oporo. Laughing
Sicer pa Ianto's return, ker smo bolj hladni._________________
Špela

Odgovor Napisal/-a Špela »

Skrbništvo? Kaj to pomeni?
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Pomeni, da gojiš določeno sorto, skrbno upoštevaš navodila, da se ne skriža in rezerviraš razumno količino semen za širjenje naprej.

Predstavljam si, da bo ob sorti napisano, kdo je skrbnik in vsi, ki bodo semena želeli, se bodo obrnili direktno nanj.
zoyba

Odgovor Napisal/-a zoyba »

Sem pripravljen prevzeti Ianto's return ._________________Robert
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Jaz bi prevzela v gojenje ta visokega, Yellow (šment, koliko kolov bo moral mož narediti... Confused )_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

muha, ti je prav Martock, ni velik tja do 80 cm Smile

orhy, v Iant's return je tudi zraven še ta rumen, v vsakem primeru tile bobi razen martocka potrebujejo oporo. Ianto's return je lani zrasel tam nekje 1,2 m, tako da priporočam.

Zoyba, tudi dobiš Ianto's return.

bobolino, dobiš Inato's yellow.

Bob zelo lepo dela na njivi ob robu krompirja recimo, tudi pri koruzi se je obnesel.
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Lahko oddam tudi še staro rusko sorto karmazyn. Nižje rasti. Wink Oddeljen v svojo temo - Bob Karmazyn
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Uf, saj bom kmalu gojila same stročnice... pa vseeno. AA - prijavim se za par zrn Egipčanov, ali pa Rusov._________________naredimo svet lepši
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Vesela bi bila zrn ruskega, je res takoooooo lep. Wink
Odgovori