Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Vrtnice, ki bi jih radi kupili od Petrovića v prihodnosti
Moderator: Melona
-
- Site Admin
Vrtnice, ki bi jih radi kupili od Petrovića v prihodnosti
(Prenos iz arhiva)
Me je Doli povprašala po nekih sortah, ki jih ima Petrović na svoji strani oz. HMF, jih pa nima v ponudbi. Povprašala sem ga, če bi mu lahko sporočili naše želje, da ne bi samo čakali na sezname kaj je na voljo. Ker se mi zdi, da to vprašanje muči še koga, ki prebira te strani, je tu njegov odgovor:
"Ja sam na novi sajt stavio sve ono sto imam ili cu imati u narednom periodu. Ako je nesto od onoga sto nema na listama sada, vi pribelezite i te ruze ce biti spremne za prodaju 2016 godine. Hteo sam da obogatim ponudu sa jos nekim lepim vrstama.
Jos ne stizem da kompletiram sve na web sajtu. Za sezonu 2015-2016 bice Massad ruze, nekih 50 vrsta i to tek treba da postavim na sajt."
Mislim, da prevod ni potreben.
Če ste naleteli na kako sorto, ki jo ima objavljeno na svoji strani in si jo želite, A JE ZADNJA LETA NI IMEL v ponudbi, kar tu napišite. Jeseni 2016 bo že lahko na vašem vrtu.
LP IrenaKKNazadnje urejal/a irenakk 14 Feb 2014 19:26; skupaj popravljeno 1 krat
"Ja sam na novi sajt stavio sve ono sto imam ili cu imati u narednom periodu. Ako je nesto od onoga sto nema na listama sada, vi pribelezite i te ruze ce biti spremne za prodaju 2016 godine. Hteo sam da obogatim ponudu sa jos nekim lepim vrstama.
Jos ne stizem da kompletiram sve na web sajtu. Za sezonu 2015-2016 bice Massad ruze, nekih 50 vrsta i to tek treba da postavim na sajt."
Mislim, da prevod ni potreben.
Če ste naleteli na kako sorto, ki jo ima objavljeno na svoji strani in si jo želite, A JE ZADNJA LETA NI IMEL v ponudbi, kar tu napišite. Jeseni 2016 bo že lahko na vašem vrtu.
LP IrenaKKNazadnje urejal/a irenakk 14 Feb 2014 19:26; skupaj popravljeno 1 krat
Da kar začnem. Moje željene
Nyveldt's White
Rose of Picardy
Frau Dagmar Hastrup
Marie Bugnet
Duchess of Portland
Nearly Wild
Mme. Zöetman
Max Graff
Katerakoli od teh bo, bom vesela!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne BrontëNazadnje urejal/a bobolino 14 Feb 2014 23:44; skupaj popravljeno 1 krat
Nyveldt's White
Rose of Picardy
Frau Dagmar Hastrup
Marie Bugnet
Duchess of Portland
Nearly Wild
Mme. Zöetman
Max Graff
Katerakoli od teh bo, bom vesela!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne BrontëNazadnje urejal/a bobolino 14 Feb 2014 23:44; skupaj popravljeno 1 krat
moje želje
- veichelblau
- mme.Zöetmans
- william III
- single chery
- mrs.colville
- gros choux d'hollande
-bellard
- gipsy boy
- Baron Girod de l'Ain
-empress josephine
- kazanlik
- rosa banksiae-vse
- Devil de Paul Sombrevil
- Marguerite de Roman
- Marie de Blois
- Mayqueen
- Cosimo Ridolphi
- Cramoisi Picote
- D'Aguesseau
- Madame Lauriol de Barny
- Mousseline
- Mousseux du Japon
- Eugene Furst
- General Jacqueminot
- Dr. Andry
- Duke of Wellington
- Duke of Edinburg
- Enfant de France
- Rosa Centifollia Crostata
- Vick's Caprice
- Devil de Paul Fontaine
- Triomphe de L'Exposition
- Omar Khayyan
- Paul's Early BlushNazadnje urejal/a pepa6 11 Jun 2014 09:53; skupaj popravljeno 2 krat
- veichelblau
- mme.Zöetmans
- william III
- single chery
- mrs.colville
- gros choux d'hollande
-bellard
- gipsy boy
- Baron Girod de l'Ain
-empress josephine
- kazanlik
- rosa banksiae-vse
- Devil de Paul Sombrevil
- Marguerite de Roman
- Marie de Blois
- Mayqueen
- Cosimo Ridolphi
- Cramoisi Picote
- D'Aguesseau
- Madame Lauriol de Barny
- Mousseline
- Mousseux du Japon
- Eugene Furst
- General Jacqueminot
- Dr. Andry
- Duke of Wellington
- Duke of Edinburg
- Enfant de France
- Rosa Centifollia Crostata
- Vick's Caprice
- Devil de Paul Fontaine
- Triomphe de L'Exposition
- Omar Khayyan
- Paul's Early BlushNazadnje urejal/a pepa6 11 Jun 2014 09:53; skupaj popravljeno 2 krat
Fotografije vseh teh vrtnic ima Petrovič na HMF, če bo katera na razpolago letos jeseni, bom vesela.
Moje naročilo
Amadis
Capitain Dyel de Graville
Claus Groth
Devoniensis CL
Flora Plena
Henri Barruet
Jeanie Deans
Meg Merillies
R.cannabifolia-cymbaefolia
Red Cascade
Von Scharnhorst
Rotkappchen
Wodan
Irena hvalaNazadnje urejal/a doli 20 Feb 2014 03:51; skupaj popravljeno 2 krat
Moje naročilo
Amadis
Capitain Dyel de Graville
Claus Groth
Devoniensis CL
Flora Plena
Henri Barruet
Jeanie Deans
Meg Merillies
R.cannabifolia-cymbaefolia
Red Cascade
Von Scharnhorst
Rotkappchen
Wodan
Irena hvalaNazadnje urejal/a doli 20 Feb 2014 03:51; skupaj popravljeno 2 krat
Mogoče nisem bila dovolj jasna, ampak to ni stran za Miklavževe želje
Nekatere od teh, ki ste jih napisale, so že sedaj na voljo (npr. Perle des Jardins, Countess of Oxford in verjetno še kakšna), zato jih ni treba pisati tu
Ta stran je namenjena tistim želenim vrtnicam, ki jih v zadnjih letih Petrović ni imel na voljo, smo pa videli na njegovih straneh, da jih ima v zbirki.
Lepo vas prosim, da vsak sam pregleda seznam iz let 2012, 2013 in 2014 (so na tem forumu) in tu napiše samo tiste sorte, ki jih zadnja leta ni bilo na voljo. Tiste, ki so vsako leto na njegovem seznamu, bodo tako ali tako na voljo. Prihranite mi malo dela, prosim
LP Irena
Nekatere od teh, ki ste jih napisale, so že sedaj na voljo (npr. Perle des Jardins, Countess of Oxford in verjetno še kakšna), zato jih ni treba pisati tu
Ta stran je namenjena tistim želenim vrtnicam, ki jih v zadnjih letih Petrović ni imel na voljo, smo pa videli na njegovih straneh, da jih ima v zbirki.
Lepo vas prosim, da vsak sam pregleda seznam iz let 2012, 2013 in 2014 (so na tem forumu) in tu napiše samo tiste sorte, ki jih zadnja leta ni bilo na voljo. Tiste, ki so vsako leto na njegovem seznamu, bodo tako ali tako na voljo. Prihranite mi malo dela, prosim
LP Irena