Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

RAČKE TEKAČICE

Odgovori
crtj-admin
Site Admin

RAČKE TEKAČICE

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
reider

Odgovor Napisal/-a reider »

Hja tudi tukaj bo treba odpreti temo o teh čudovitih živalcah na tem forumu,saj je brez njih tema o živalih vsaj za mene bolj dougočasna.

http://www.mojalbum.com/reider/nov-hlev-za-zivali

Gradnja novega hleva je napredovala,tako da ometi gotovi. Žal pa še ni narejenih ograjic v notranjosti stavbe,ki ločujejo kokoške od račk in tudi dostopnih podestov od zunaj v zgradbo še ni. Dela je ustavilo spravilo sena!
Do konca tega posla bo pač trebale biti zadovoljne račke z starim prenočiščem v starem hlevu,ki pa je sicer malce temnejši prostor,a veliko prostornejši celo on novega.
Marinka

Odgovor Napisal/-a Marinka »

Še moje, ki so bile potomke mesečnicinih:

_________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!
Marinka

Še z mamami:
Moja mlada družinica Št: 1

Družina 2:
Marinka

Smo že velike:

reider

Odgovor Napisal/-a reider »

Da si mi privabila ravno solze u oči! Smile Moram jih it pogledat v živo. En je lepši kot ti drugi.!!

Moja bela račka pa spet ima isto težavo kot jo enkrat že mela.Kot bi težko dihala.Noče se past z ostalimi in opet samo poležava.Pol pa jo še racmana preganjata-sploh črn.Tako da sem jih moral pozapret vsake v svojo oboro,da je mir. Dans sem nekaj kosil po hribu za seno in sem jim usput pokosil še v obori,ker se je razrasla vseživa trava,med njimi tut kropive.

Žal pač tisti par na pašniku nima dostopa do ribnika. Mad Je pa zdaj mir.
orlica

Odgovor Napisal/-a orlica »

reider, pa nebi račke peljal pokazat veterinarju, če ima težave z dihanjem?
Marinka

Niso to letošnji mladički Embarassed
Letos sta samo dva za več mi je zmanjkalo prostora._________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Marinka, ali jajca tekačic tudi uporabite in koliko jajc znesejo ?_________________
Marinka

Jajca porabim za kuho. Nesejo od februarja do maja. Takrat znese vsaka vsak dan eno. Sedaj pa dobim vsak dan kakšni dve._________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!
Odgovori