![Sad](images/smiles/icon_sad.gif)
Trachelospermum jasminoides - zvezdasti jasmin
-
Špela četudi je popolnoma brez listov , bo že odgnal po cvetenju dolge trake in liste. Pa daj mu malo gnojila "vrtnarček" raztopljenega v vodi in potem zalij!
Kar se mraza tiče ne vem , ker eni pravijo, da je, drugi, da ni prezimna... Pri meni pa čeprav sem z primorskega konca-Goriška so tudi zime nekje do -12 , pa vseeno zdrži .
Cveti nekje od konca maja pa do julija, letos kot kaže bo že prej , včasih pa tudi pocvita sem pa tja kakšen šop cvetov.
Jaz jih imam 2 posajena na SZ in JZ ,oba sta čudovita dišeča plezalca;)...
Še ena slika izpred par let , zda je kar malo več zaraščen ...
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha
Kar se mraza tiče ne vem , ker eni pravijo, da je, drugi, da ni prezimna... Pri meni pa čeprav sem z primorskega konca-Goriška so tudi zime nekje do -12 , pa vseeno zdrži .
Cveti nekje od konca maja pa do julija, letos kot kaže bo že prej , včasih pa tudi pocvita sem pa tja kakšen šop cvetov.
Jaz jih imam 2 posajena na SZ in JZ ,oba sta čudovita dišeča plezalca;)...
Še ena slika izpred par let , zda je kar malo več zaraščen ...
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha