Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mali rožni vrt

Moderator: Melona

Odgovori
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Pravkar z zgornje terase.
Mačja meta obrezana, vrtnice urejene, spet je tako kot mora biti. Še Farfalle me čakajo in ovalna greda potem pa naprej.

Še nekaj spominov na prvi flor:

_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Nepopisno lepo.
Pa še nekaj: na ime Mali rožni vrt sem se navadila kot na Garden.ja...._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

To je pa tako popolno in prelepo,da se mi bo sigurno sanjalo.Definitinvo si moram to ogledati od blizu Jupi_________________LP
E.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

koliko vrtnic in koliko vonjav. Garden-ja to zna biti "nevarno" za človeška čutila. zelo mogočen je tvoj mali rožnik in prav v tej pomenski kontradikciji je čar. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Kako drugačne so letos slike na tem koncu poleg utice od lani! S temi novimi zasaditvami na levi strani preden prideš do utice si zadela v polno.
Ko se bodo plezalke povzpele še na vrh ute, pa bo, kot da je prekrita kletka za ptička z odejo polno vrtnic - le da bo to tako veliko in resnično. Kot sem včeraj slišala imaš še idej za detajle, kar bo brez dvoma dodalo dodatni čar.
Mase cvetov vsepovsod in kot vidim jih že uporabljaš. Pridnost in znanje sta obrodila bogate sadove.
Garden-ja

Punce, hvala za pohvale.
Geisha, zdaj je že v odcvetu, tole je bilo slikano dva tedna nazaj. Danes sem čistila in očistila zgornjo in srednjo gredo, pravkar ju dež spet zaliva kar pomeni Jovo na novo! Ampak ne bo tako hudo kot tokrat, ker je vrt za dva tedna praktično stal, toliko je bilo dela na forumu, da sem ga raje samo od daleč gledala.

Slik je še veliko, prihajajo v naslednjih dneh, samo paziti moram, da ne bom nalagala enakih.

Kot ideje za novo ime pa so mi danes med delom plesale besede: Mozaik, Simfonija, Vizija... poleg včerajšnje ideje Godurja, ki mi je še vseeno zelo všeč._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Kar padla sem v tvoje slike in se počutila tako, kot da se sprehajam po tvojih potkah in gledam in vonjam vrtnice. res lepo.

Mali rožni vrt se mi je že od začetka zdelo preskromno poimenovanje za tvoj vrt, saj res ni majhen, ne po velikosti in ne po vsebini. Idej si pa ne bi upala dajati, se mi zdi preveč osebno, da bi ti karkoli sugerirala. Karkoli boš izbrala, je prav, da je predvsem del tebe, ne glede na mnenja vseh ostalih. Verjamem, da se boš znašla! Wink
Garden-ja

Če boš pa dala kako idejo bom pa še vedno lahko razmišljala naprej, tako da če ti kaj pade na pamet, dobrodošlo._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Meni sta obe imeni Simfonija in Vizija (še posebej v tem trenutku) zelo posebni imeni za tvoj vrt.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

jaz sem včeraj tako dolgo vztrajala, ko mi je odpiralo tvoje slike preko gsm-ja, da sem skoraj obupala, a brez tega ne bi mogla zaspati, brez vas, rožark. Me pomiri v teh dneh zavest, da nisem sama, četudi so mi preko dneva namenjeni misel ali dve.

glede imena ti težko svetujem, saj je moj celo brez imena, in glede na to, da so mi odnesli prenosnik z naloženimi fotografijami, bo ostal ne samo brez imena, ampak tudi dokumentirane vsebine. Bom pa v prihajajočih mesecih bolj pridna slikanjem..._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Odgovori